Sposób przygotowania

Na patelni podsmazyc cebulę i pieczarki, oddzielnie podsmazyc pokrojone w kostke mieso. Wszystko włożyć do rondla, zalać wodą i dusic do miękkosci mięsa, dodać pokrojona papryke i ogórki, koncentrat i smietane z mąką. Zagotować, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    uwielbiam strogonowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja robię troszkę inaczej, ale Twój z pewnością też pyszny
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie dawałem cukru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy przepisz, muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię to danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !