Sposób przygotowania

Wlewamy oliwę i resztę rzeczy na półmisek. Pory kroimy w długie wąskie paski.

Dajemy na 5 minut do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni a potem wlewamy do ładnej butelki.

Taka oliwa kosztuje w sklepie sporo a w domu ;) Smacznie i tanio.

Polecam jako składnik do sałatek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Do sałatek zawsze używam oliwy z oliwek, a taka pewnie stanowi fajny i smaczny dodatek do sałatki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ciekawe jak smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ciekawe jak smakuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    zrobie taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !