Sposób przygotowania

Maślaki dokładnie oczyścić. Jeśli są malutkie zostawić w całosci, jeśli więszke - pokroić. W rondelku rozgrzewamy oliwę, opiekamy na niej grzybki. Opieczone zalewamy wodą dodając kucharek i pieprz do smaku. Dusimy pod przykryciem ok. 1,5 godziny, w miarę potrzeby uzupełniając wodą. Można podawać z ziemniakami, jako np farsz do zapiekanek, pizzy lub do jajecznicy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne grzybeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !