Sposób przygotowania

Szynkę umyć, osuszyć, przyprawić kucharkiem i pieprzem. Opiec na tłuszczu z obu stron. Zalać wodą, dodać kostkę rosołową. Dusić do 1,5 godziny na wolnym ogniu. Kiedy mięsko będzie miękkie zagęścić mąką. Podawać z kaszą i ogórkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię takie proste dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !