Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno, dodając cukier, dodawać również stopniowo mak i wiórki kokosowe oraz proszek do pieczenia.
Piec 15 - 20 minut.
Na ciasto wyłożyć puszke brzoskwiń na brzoskwinie dodac budyń.
Budyń smietankowy ugotowac według opisu na opakowaniu tylko zamiast mleka dac wodę i dwie łyżki cukru.
Ostudzony budyń utrzeć z margaryną i galaretką suchą.
Na wyłożony krem ułożyć namoczone w soku brzoskwiniowym (delikatnie)
Na biszkopty polewe czekoladową.
Na polewę ułożyć mogdały lub orzechy.

Wszystko schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    brzmi ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !