Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela opiekana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 20 dkg
jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela opiekana

Mortadele kroimy w grube plastry 1-1,5 cm namoczyć w jajku,, obtaczać w bułce tartej i smażyć. Można podawać do obiadu lub na kolację.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 07.11.2016 17:27
Danie z czasów głębokiej komuny, tylko gdzie teraz kupić martadelę.
Maniek2 08.02.2013 19:26
pyszna
Dorian 08.01.2013 15:05
super ekonomiczny pomysl
fictor123 26.10.2012 09:54
lubię taką
caralajna 02.09.2012 07:02
ciekawy sposób przygotowania
Wacław 12.08.2012 17:14
lubie taką !
IKrakowianka 02.08.2012 21:17
pycha
Rybciia 19.06.2012 12:34
smaczna :-)
aleksa123 01.06.2012 09:14
szybkie i smaczne
Mariusz10 01.05.2012 18:10
super
Anna152 13.03.2012 06:32
super
kate.500 12.12.2011 08:09
pyszna
Grazyna0211 04.12.2011 13:43
fajne kotleciki
owca441 01.12.2011 20:29
lubimy
traktorek 25.11.2011 19:45
przepyszne
Ewa111 02.10.2011 14:09
zwykła mortadela,a jaka niezwykła
Dorota59 30.07.2011 23:48
lubimy
ela16 01.07.2011 14:48
lubimy
Kopiko1983 10.04.2011 11:47
Mniam, mniam...
jeta72 30.03.2011 17:03
Dawno nie robiłam, ale jest pyszna;)
kuklik 28.03.2011 08:05
u mnie znika w oka mgnieniu
Natalia/tubisiek 26.01.2011 09:47
uwielbiam i bardzo często je robię :)
4muffins 04.12.2010 20:45
smak dzieciństwa :)
iknkirke 23.11.2010 09:05
czasami też taką robię
polly66 25.10.2010 08:31
jak opiekana to myślałam,że w piekarniku..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak