Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki w sosie

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 0,5 kg
Sos pieczeniowy ciemny 1 opakowanie
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki w sosie

Mięso pokroić w plastry, rozbić tłuczkiem zrumienic na oleju, włożyć do rondelka, podlać woda i dusić z przyprawami. Dodać sos z torebki i zagotować, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 20.03.2013 23:50
pyszne, takie jak moja babcia robiła
Aneta41 13.11.2012 17:14
bardzo lubie
Iwusia 19.06.2012 23:05
smaczny obiadzik
m1monika 04.03.2012 18:39
zjadłabym z przyjemnością :-)
Iwona51
Iwona51 24.11.2011 09:48
smaczne
Barbara/zuza22_85 07.04.2011 23:30
ja też
Margo1 28.12.2010 07:47
też lubię
marzencia2007 26.09.2010 18:25
zgadzam sie z kluskami sa super!
Monika193
Monika193 17.09.2010 20:43
i do tego kluseczki, pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak