Sposób przygotowania

Mleko, żółtka, miękkie masło i cukier ubić mikserem na jednolitą masę. Następnie dodać przesianą mąkę. I nadal ubijać. Oddzielnie ubić pianę z białek i delikatnie dodać ją do ciasta. Wszystko dokładnie wymieszać. Piec w gofrownicy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dużo cukrów waniliowych potrzeba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    o rzeczywiście powinien być tylko jeden
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    tylko 1 łyżka mleka?
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    oooo, fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !