Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek smażony w plastrach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tłuszcz do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw
boczek wędzony 8 surowy

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek smażony w plastrach

Boczek posypujemy kucharkiem. Tłuszcz rozgrzewamy na patelni. Kiedy będzie gorący układamy na nim plastry boczku. Opiekamy z obu stron. Podajemy z musztardą (ostrą) i ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 03.09.2011 09:41
ale bomba
Motorek 06.07.2011 17:09
smaczny
romanrafal
romanrafal 06.07.2011 16:38
super
RenataZ-et 18.09.2010 16:10
Uwielbiam taki chrupki, smażony boczek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak