Sposób przygotowania

Wodę gotujemy z kostkami 5 minut. Dodajemy drobno posiekany koperek i gotujemy kolejne 10 minut. Potem dodajemy ser topiony i gotujemy jeszcze 5-10 minut aż całkiem się rozpuści. Ja trzeba pomóc mikserem w rozpuszczeniu to pomagamy ;)

Na koniec wyłączamy i zabielamy śmietaną.

Podajemy z grzankami, które mam w innym przepisie.

Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Bardzo fajny przepis.
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    fajny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chętnie spróbuję koperkowej...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !