Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu kroimy delikatnie na grube 2 cm plastry.

Kładziemy na rozgrzaną patelnie z oliwą i smażymy po 5-10 minut z każdej strony. Na koniec dodajemy masło i podajemy na talerzu ze szklanką maślanki. Najlepsza maślanka do tego to milko.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super uwielbiam takie jedzenie najczęściej latem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    Pychotka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre na upalne dni i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !