Sposób przygotowania

Mieszamy cukier z cynamonem i śmietaną.

Poziomki schładzamy na 15 minut w zamrażarce i podajemy w salaterkach.

Polewamy sosem i dekorujemy liśćmi mięty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe zestawienie, oryginalnie, bo cynamon zawsze parowany z jabłkiem, a tu poziomki, ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo oryginalne
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    przepis wart wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    ciekawy przepis:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    zapach lata
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno pyszne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    zaczynają się poziomki, muszę wypróbować jak smakują z cynamonem
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super naprawdę polecam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !