Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola w sosie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

0,3 kg zielonej fasoli
2 łyżki masła
1 łyżka mąki
sól
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: fasola w sosie

Oczyścić fasolę, gotować ok. 15 minut w osolonej wodzie. Masło w rondlu roztopić, wsypać mąkę, zamieszać, podlać wywarem z fasoli. Przyprawić. Sos wymieszać z kalarepom.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 03.10.2010 17:15
nie miałam okazji próbować
buksiak12 29.09.2010 11:56
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak