Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z oscypka z orzechami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 100 g (obsuszony)
orzechy włoskie 1/2 szkl. (posiekane)
czosnek 4 ząbki
olej 1/2 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z oscypka z orzechami

Ser zetrzeć po czym dodać do niego czosnek roztarty z solą.
Ni przerywając ucierania dodawać stopniowo olej.
Gdy masa stanie się gładka, wówczas dodać orzechy oraz posiekane zioła.
Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak