Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip camembert

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wytrawny wermut 100 g (biały)
ser camembert 1 krążek
śmietana 4 łyżki (gęsta)
szczypiorek 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip camembert

Z sera zdjąć twardą skórkę po czym pokroić go na mniejsze kawałki.
Następnie dodać do niego śmietanę oraz wermut.
Całość dokładnie utrzeć na jednolitą masę.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i dodać posiekany szczypiorek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak