Sposób przygotowania

Oliwę rozgrzać razem z masłem po czym zeszklić na nich posiekaną cebulę po czym dodać pokrojoną pancettę.
Trzymać na ogniu około 2 minut i dodać jeszcze ryż.
Całość dokładnie wymieszać i zalać gorącym bulionem.
Gotować jeszcze 10 minut po czym wsypać groszek i gotować kolejne 5 minut.
Po tym czasie zdjąć z ognia, dodać listki mięty oraz parmezan.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i podawać natychmiast po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe przepis,,,może zrobie taką zupę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !