Składniki:
baraniego udźca | 1,5 kg |
wywaru miesnego | 700 ml |
pomidory | 4 |
okry | 250 g |
oliwy z oliwek | 1 łyzka |
ząbki z czosnku | 2 |
ceubule pokrojone w plasterki | 2 |
pęczek natki posiekanej | |
sól |
baraniego udźca | 1,5 kg |
wywaru miesnego | 700 ml |
pomidory | 4 |
okry | 250 g |
oliwy z oliwek | 1 łyzka |
ząbki z czosnku | 2 |
ceubule pokrojone w plasterki | 2 |
pęczek natki posiekanej | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: