Sposób przygotowania

Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić palcami. Wrzucić do naczynia, wkruszyć twaróg, dodać pęczek posiekanej natki pietruszki świeżej, 3 ząbki czosnku, sól i dużo pieprzu. Zmiksować na gładką masę. Schłodzić. Podawać z pieczywem :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    na kanapki super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Szybko i smacznie.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moja mama taką robi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pycha i szybko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !