Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do chipsów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 1 ząbek
majonez 5 łyżek
ocet balsamiczny 2 łyżki
oliwki czarne kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do chipsów

Koperek oraz oliwki posiekać i dodać zmiażdżony czosnek.
Dodać majonez oraz ocet balsamiczny. Całość dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak