Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z mięsa krabów na ciepło

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

• 230 g sera śmietankowego • 200 g konserwowego mięsa krabów • 2 łyżki posiekanej cebuli • 2 łyżki pełnotłustego mleka • 1 łyżec

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z mięsa krabów na ciepło

Ser wymieszać z mięsem z krabów, mlekiem, cebulą oraz chrzanem.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Przełożyć masę do naczynia żaroodpornego .
Następnie posypać siekanymi migdałami.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak