Sposób przygotowania

Gotujemy bulion na kostkach.

W między czasie smażymy pieczarki z porami około 20 minut.

Po usmażeniu wrzucamy do bulionu i dodajemy makaron łazankowy, dodajemy pieprz i gotujemy około 10 minut. Na koniec wyłączoną zupę zabielamy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    gotuje,podobna,moge pozyczyc przepis
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pychotka na obiadek
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    napewno smakowita
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    napewno smakowita
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !