Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos miodowo-koperkowy do marynowanego łososia

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 łyżki cukru 6 łyżeczek musztardy 6 łyżeczek miodu 2 łyżki bitej śmietany 2 łyżki soku z cytryny sól pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos miodowo-koperkowy do marynowanego łososia

Żółtka utrzeć z dodatkiem musztardy, śmietany, miodu oraz cukru.
Następnie doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.
Na koniec dodać jeszcze posiekany koperek i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak