Sposób przygotowania

kroje piers indycza w zgrabne kawałki tak aby powastało 8-10 zgrabnych roladek. Mięso \" zbijam \" tłuczkiem. Robię 3 różne farsze. 1. szpinak mrożony duszę z 3 ząbkami czosnku, łyżką masła, sól, pieprz do smaku. Smaruję roladkę szpinakiem kladę po plasterku gorgonzoli, zawijam i spinam wykałaczkami. 2. pieczarki podsmażam z cebulą, doprawiam wedle gustu ( sól, pieprz, czerwona papryka) smaruję i zawijam. 3.żurawinę kładę na roladce, dodaję plaster mozarelli- zwijam , spinam. Wszystko duszę 30-40 minut na małym ogniu, podlweam od czasu do czasu woda i sosem sojowym jasnym, sypię przyprawą do indyka. Wystudzone kroję w plasterki. Przepyszne

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Jakie to piękne:) Naprawdę prześliczne i zapewne przepyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina73

    dziękuję- tak są pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !