Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschette z wędzoną makrelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzonej makreli 100-150 g
czerwonej cebuli 1/2
cebula dymka ze szczypiorkiem
oliwa
pieprz
chleb na zakwasie 2 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschette z wędzoną makrelą

Kromki chleba grillujemy.

Na chlebie układamy oczyszczone mięso ryby, posypujemy posiekaną cebulą czerwoną i dymką.

Polewamy oliwą z oliwek i oprószmy świeżo mielonym pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wokalista 26.06.2011 23:49
mniami !
ewelinapac 07.01.2011 00:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak