Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku , odcisnąć.Grzyby myjemy , kroimy na kawałki.Rozgrzewamy 2 łyżki masła i 2 łyżki oleju podsmażamy grzyby.Dusimy do miękkości.Mielimy w maszynce wraz z bułką. Cebulę siekamy drobno i szklimy na łyżce oleju . Dodajemy do zmielonych grzybów oraz jajka i 3 łyżki bułki tartej. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Formujemy małe kotleciki i smażymy na rozgrzanym oleju.Podajemy gorące

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam grzybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    pyszne kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !