Sposób przygotowania

Grzyby gotujemy do miękkości. Mięso kroimy na 4 kotlety, rozbijamy tłuczkiem. Ogórka kroimy w plastry, grzyby w paski, cebule kroimy w piórka. Kotlety smarujemy z jednej strony musztardą, układamy po plasterku boczku trochę cebuli, ogórki plasterki i grzyby. Zwijamy ciasno, spinamy wykałaczką. Wkładamy do rondla na rozgrzany olej i opiekamy. Podlewamy wywarem z gotowanych grzybów, pozostałe grzybki od mięsa dodajemy. Przyprawiamy sola i pieprzem do smaku. Dusimy do miękkości. Wlewamy śmietanę mieszamy

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    napewno są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !