Sposób przygotowania

Sałaty płuczemy i rwiemy na kawałki, układamy w salaterce.

Na wierzchu układamy kawałki tuńczyka i pokrojonego pomidora. Posypujemy oliwkami, kaparami oraz czerwoną fasolą (należy ją wcześniej wypłukać).

Sałatkę polewamy oliwą z oliwek lub ulubionym dressingiem i oprószamy świeżo mielonym pieprzem oraz oregano

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    piękna..kolorowa i na pewno smaczna:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    piękna..kolorowa i na pewno smaczna:))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !