Sposób przygotowania

Mielone podsmażyć z cebulą i papryką z przyprawami (można dodać też pieczarki). Z bułek odciąć górę (kapelusik), wyjąć miąższ i wypełnić środek farszem z mielonego i warzyw i przykryć \"kapelusikiem\". Można na górę położyć plasterek sera żółtego. Zapiekać w gorącym piekarniku ok 7 min. Można podawać z czosnkowym sosem lub pikantnym ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Świetny pomysl !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Wyśmienite:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jak zwykle,pyyycha !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !