Sposób przygotowania

Margarynę (masło) utrzeć z cukrem i jajkami, dodać mąkę, proszek do pieczenia i mleko. Następnie dodać aromat cytrynowy i rodzynki. Dobrze wymieszać. Piec w formie do babki ok.70 min. w temp.220 stopni C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie babki ta tez wypróbuje napewno
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Wypróbuję na pewno. Zastanawiam się czy nie lepiej użyć soku ze świeżej cytryny?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Też może być, będzie bardziej naturalnie. Chociaż aromaty mają bardziej specyficzny zapach i smak.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !