Sposób przygotowania

Na kościach gotuję wywar, przyprawiam suto warzywkiem, dodaje marchew. Gdy marchew zrobi się miękciejsza wyjmuję i trę na tarce o dużych oczkach. Od kości obieram mięso i wrzucam mięsko wraz z startą marchewką do wywaru, dodaje ziemniaki pokrojone w kosteczkę i kaszę oraz odrobinę natki pietruszki i soli do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię krupnik !
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    dawno nie jadłam ale przekonałaś mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubie takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !