Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szczupak w panierce z siemiem lnianym

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 2 filety
bułka tarta pikantna 4 łyżki
siemię lniane 2 łyżki
mąka razowa 3 łyżki
bułka czerstwa 1 razowa
jajko 1 do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: szczupak w panierce z siemiem lnianym

Filet solimy ,pieprzymy .Obtaczamy w mące razowej ,jajku i panierce .Panierka : bułkę razową czerstwą zmielić dodać siemie lniane i bułkę tarta prymat wymieszać obtoczyć w niej rybkę -smażymy na oliwie .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 27.06.2011 16:52
no nie wiem czy spróbuję
accee 23.04.2011 22:58
Polecam
Jolanta40 23.01.2011 15:05
ale pycha
Lidia11 06.09.2010 21:44
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak