Sposób przygotowania

Podgrzybki czyscimy, duze grzybki przekrawamy na polowki lub cwiarki, a male zostawiamy w calosci. Suszymy ok 12 godzin na suszarce do grzybow.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    :) przydatne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    pachnące
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Też mam duży zapas w tym roku grzybków suszonych:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez mam zapas:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    hmmm czemu ten przepis od dwóch tygodni wyświetla mi się jako pierwszy??

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !