Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

suszone podgrzybki

3.0
(19)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

podgrzybki

Przepis i sposób przygotowania na: suszone podgrzybki

Podgrzybki czyscimy, duze grzybki przekrawamy na polowki lub cwiarki, a male zostawiamy w calosci. Suszymy ok 12 godzin na suszarce do grzybow.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 17.12.2013 12:28
hmmm czemu ten przepis od dwóch tygodni wyświetla mi się jako pierwszy??
Kate131 10.12.2010 07:32
tez mam zapas:)
ben-ka 20.10.2010 11:42
Też mam duży zapas w tym roku grzybków suszonych:)
alicjaja 24.09.2010 23:35
i pyszne
alicjaja 24.09.2010 23:35
pachnące
alicjaja 23.09.2010 17:56
:) przydatne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak