Sposób przygotowania

Ser przecisnąć przez praskę dodać żółtka, kaszę i sól. Odstawić na 15 minut w tym czasie ubić pianę z białek. Następnie delikatnie ją wymieszać z masą serową. Kłaść na głęboki olej małą łyżeczką. Smażyć na złoty kolor. Podawać posypane cukrem pudrem lub ze śmietaną.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jak mini to nie pojem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam pączki
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    Aż nabrała mnie ochota na pączki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    pychota!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !