Sposób przygotowania

Łopatkę kroimy w cienkie 1 cm.paski .Cebulę i marchewkę kroimy w kostkę .Pomidory obieramy ze skóry .W głębokim rondlu podsmażamy cebulę .Dodajemy mięso ,Smażymy do miękkości.Następnie dodajemy marchewkę i podlewamy odrobiną wody by ją zakryła.Gotujemy do miękkości marchwi. Dodajemy kostki mięsne. Pomidory obrane ze skóry kroimy w połówki i wrzucamy do rondla. Pomidor musi się rozgotowac.Doprawiamy do smaku kucharkiem ,pieprzem.Podajemy z ziemniaczkami.

Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jadłam podobne danie i rzeczywiscie bardzo fajnie smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się dziś skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne mieso
  • 1
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    bardzo dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !