Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna 1 pęczek
makaron
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół

Wodę zagotować z mięsem na małym ogniu, w międzyczasie zbierać powstałą pianę szumową.
Następnie dodać włoszczyznę i gotować na małym ogniu do miękkości, doprawić do smaku.
Ja do rosołku pod koniec gotowania zawsze dodaję posiekany świeży lubczyk (zimą suszony) rosół ma niesamowity smak i aromat.Polecam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 09.04.2013 19:46
Ależ pyszny rosołek. Mniam..
agata1722
agata1722 10.10.2011 12:04
mniam mniam
PaniMISIOWA 13.08.2011 12:42
uwielbiam rosołek
Agnieszka172 01.01.2011 13:27
uwielbiam
ElizaT 26.10.2010 00:32
Lubie go pod każdą postacią.
katarzynka455 23.10.2010 15:04
lubię taki prawdziwy rosołek
pipi765 29.09.2010 16:18
smaczny
marzencia2007 29.09.2010 11:47
najlepszy!
justyna111 18.09.2010 14:09
lubię rosół miałam dziś na obiad
Lidia11 18.09.2010 13:19
jutro zrobię na obiad
alaaa 17.09.2010 21:36
uwielbiam rosół

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak