Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka węgierkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kilka jabłek
kilka śliwek węgierek
cytryna
sól
cukier
ocet balsamiczny
olej z pestek winogron 3 łyżki
kapusta czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: surówka węgierkowa

Tarkujemy jabłka bez skórek i kapustę. Sliwki kroimy wg upodoban (pestki odrzucamy)polewamy cetem balsamicznym i odrobina oleju, posypujemy cukrem i sola i mieszamy. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak