Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe i wołowe zmielić, wymieszać. Dodać jajka. Doprawić solą, pieprzem, oraz innymi przyprawami -według własnego gustu i ochoty. Pomidory obrać ze skórki, pokroić w podłużne paski. Z mięsa mielonego formować podłużne kotleciki, w środek każdego zawijając kilka pasków pomidora. Obtoczyć w bułce, smażyć na oleju tak jak tradycyjne kotlety.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !