Sposób przygotowania

Fetę pokroić na kawałki i każdy z nich obtoczyć w mące. Następnie zanurzyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej z startym na tartce serem żółtym. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    Dobre na szybką kolacje:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    extra pomysł, uwielbiam fete
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    Faloryczne, ale i tak pewnie pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kiedyś smażyłem żółty, fety jeszcze nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !