Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem z podgrzybków

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna 1 opakowanie
serek topiony śmietankowy 2 bloczki
podgrzybki suszone 1 szklanka
makaron krajanka
bulion warzywny 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z podgrzybków

Włoszczyznę gotujemy w bulionie, miksujemy. Dodajemy serek, ugotowane wcześniej grzyby. Całość miksujemy do czasu aż powstanie jednolita konsystencja. Doprawiamy do smaku. Podajemy z makaronem lub np. z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak