Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie. Następnie maślaki przebrać, umyć, posiekać oddzielnie kapelusze i nóżki, wrzucić do cebuli, dodać przyprawy i dusić pod przykryciem do miękkości, można podlać wodą. Podawać z chlebem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale mi smaka narobiłaś :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ach te grzyby!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    W końcu na grzybach bylam wiec same teraz grzybowe przysmaki robie :) hehe
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    tyle mi ich mężuś naniósł,że już nie wiem co z nimi zrobić;/
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    maslaczki tez bardzo lubie zwłaszcza z nich sosik
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    grzybki lubię zbierac i jeśc
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ja za grzybami niestety nie przepadam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    już wiem co zrobię z grzybami
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    z liściem laurowym jeszcze nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super potrawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Maślaków jest jeszcze sporo, więc warto pofatygować się do lasu :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię grzybki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam maślaki
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    to w końcu na maśle czy na oliwie???
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    na maśle czy na oliwie???

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !