Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wieniec z kaszy i gulaszu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6 szt
marchew 2 szt
kechup 2 łyz
olej 1 łyż
sól,pieprz,vegata
papryka czerwona po 1 szt
papryka żółta po 1 szt
kasza jaglana 40 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: wieniec z kaszy i gulaszu

marchew i papryke oczyścic i pokroić w kostkę i poddusić na oleju. Następnei doodac kechup i doprwić do smaku. Kasze ugotowac w posolonej wodzie. Parówki ugotowac i pokroić w prażki. Na srodku talerza ułożyć ugotowaną kasze ,dookoła paróki i całość obłożyć gulaszem warzywnym. Można posypac pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 22.05.2012 15:23
Fajny pomysl
Małgorzata113 15.09.2010 08:26
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak