Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z anchois i czosnkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

anchois 125 g
czosnek 6 ząbków
oliwa 10 łyżek
masło 100 g
anchois 125 g
oliwa 10 łyżek
czosnek 6 ząbków
masło 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z anchois i czosnkiem

Na rozgrzanej oliwie przesmażyć rozgnieciony czosnek oraz anchois.
Po około 5 minutach jak anchois całkowicie się rozpadnie zdjąć z ognia i dodać masło.
Całość dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak