Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki z niemek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

niemki duże kapelusze 10 sztuk
sól do smaku
Panierka:

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z niemek

Niemki oczyścić, osuszyć, posypać solą, nałożyć panierkę, smażyć jak kotlety po obu stronach. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 14.11.2013 10:17
ciekawa nazwa grzybków
goofy9 27.06.2012 22:55
w lubuskim mówią na nie sowy a na podkarpaciu kanie :)
Emilia21 01.04.2012 11:22
mmm
Emilia21 01.04.2012 11:22
mmm
FAFIK 12.05.2011 22:41
fajny przepis, ale te grzyby też nie są mi znane
berys18 14.12.2010 07:31
sprawdziłam w necie, są takie grzybki, jadalne, ale ja ich nie znam. Przepis wypróbuję na innych grzybach
berys18 14.12.2010 07:30
myslałam że to pomyłka w nazwie, ale chyba nie
PaniMISIOWA 30.11.2010 16:50
ciekawe co to za grzyby... ja też nie wiem...
Myszka75 25.11.2010 09:57
no właśnie ja tez nie wiem co to za grzyby
pacpaw 24.09.2010 15:15
tez nie kojarze tego grzyba. moze sowa kania ?
Ewa111 19.09.2010 19:20
Co to są niemki?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak