Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka-czosneczkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło 1/2 kostka
Czosnek suszony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka-czosneczkowa

Bagietke kroimy na kromki. Masło mieszamy z czosnkiem. Kazda kromke smarujemy masłem. Układamy na blaszce i wkładamy do piekarnika. Pieczemy do czasu zarumienienia, kiedy bagietki beda chrupiace.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dasada1 26.09.2010 21:25
pycha
mundek1011 20.09.2010 23:41
lubie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak