Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS PIECZARKOWY\"PALCE LIZAĆ\"

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 300 GR
cebula biała 1 SZT
śmietana 2 ŁYŻKI
sól
mąka 1 ŁYŻKA
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: SOS PIECZARKOWY\"PALCE LIZAĆ\"

CEBULĘ KROIMY I SMAŻYMY NA ZŁOTY KOLOR,DODAJEMY PIECZARKI POKROJONE SMAŻYMY JE CHWILKĘ Z CEBULKĄ I DODAJEMY WRZĄCEJ WODY ORAZ KOSTKĘ BULIONOWĄ .GOTUJEMY AŻ PIECZARKI ZMIĘKNĄ GDY SĄ GOTOWE PODBIJAMY MĄKĄ Z DODATKIEM ŚMIETANY.PALCE LIZAĆ.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna186 23.09.2010 10:10
pyszne
rosik93 16.09.2010 20:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak