Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy i ściągamy powoli liście, ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu dodając 2 kostki rosołowe kucharek z grzybami oraz ryż w torebce z dodatkiem suszonych grzybów.Mięso smażymy z uprzednio posiekaną i usmażoną cebulą dokładnie mieszając.Zwijamy małe gołąbki i układamy w garnku zalewamy wodą i gotujemy na małym ogniu do miękkości kapusty .podałam z sosem pieczarkowym.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    swietne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !