Sposób przygotowania

Grzyby moczymy przez kilka godzin, gotujemy i kroimy w kosteczkę. Cebulę również pokrojoną w kostkę podsmażamy. łączymy z grzybkami i przyprawiamy solą i pieprzem. Rozbity boczek nacieramy roztartym czosnkiem i papryką. Nakładamy farsz grzybowy i rolujemy. Obowiązujemy bawełnianą nicia i odstawiamy na 3h w chłodne miejsce. Nagrzewamy piekarnik do 200 stopni i pieczemy ok 90 min, aż boczek sie zarumieni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    coś ciekawego
  • -1
    original
    Opublikowano

    bernika

    oj neiladnie.. zdjecie to skan gazety a nie oryginał!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna rolada !
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    taki swojski to super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mimo tylu kalori warte zjedzenia
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Z grzybami jeszcze nie robiłam ,ale zapowiada się smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne, mogłabym się nim zajadać codziennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię boczuś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !