Sposób przygotowania

Ciasto
Wszystkie składniki ciasta zmiksować.
Ciasto powinno mieć konsystencję, gęstej śmietany.
Rozgrzać gofrownicę, posmarować tłuszczem i łyżką nakładać niewielką ilość ciasta, smażyć ok. 3 minut.
Gotowe gofry posmarować dżemem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto robić gofry z rożnymi nadzieniami.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Przydała ę gofrownica, uwielbiam gofry!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pychaaa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pychaaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !