Sposób przygotowania

Warzywa wcześniej umyte ugotować na parze (brokuł podzielić na różyczki, marchew w plasterki). Całość zalać sosem: wyciśniety czosnek wymieszać z majonezem, śmietaną. musztardą. Przyprawić solą i pieprzem i wymieszać z koperkiem. Następnie polać warzywa.

Komentarze

  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    ideal
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    super :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    musze spróbować lubie sałatki
  • 7
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    na kolację miałam kalafiora,trochę w innej formie ale też zjadliwy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super takie są najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !